Saturday, 10 December 2011

Malam Gerhana Bulan

Mlm ni mlm gerhana bulan dan ni 1st time spnjg hidup slm 24 tahun ni i'm perform solat sunat gerhana bulan, yes i'll do it. Simple je solat sunat ni sbnrnya tp sblm ni tak nak ambik tau pn psl ni. Maha suci Allah yang menciptakan gerhana bulan ni. Jom sama2 tgk gerhana penuh jam 10.00 malam nanti.

Excited sgt nk tgk tp xtau la boleh nampak tak just tgk cam biasa. Emm pakai teropong semulajadi je=)
Teringat pulak ms form 3 dulu, antara subjek sains & math i'm more prefer to choose math. xtau la nape.
Sgt xsuka & xfhm tntang fasa2 bulan & time buat latihan biasanya sy just hafal jwpn dan terbukti kaedah ni amat berkesan utk sy waktu tu=p..Sampai la exam PMR, sy dpt A utk sains tp dpt B utk math.huhuu!
Sgt sedih bl subjek yg kita minat just dpt B..dan sgt memalukan lg bl sy menangis depan cikgu math tersayang, maaf sy menghampakan cikgu waktu tu=(

No comments:

Post a Comment